sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

World Cup III, Challenge Cup II ja Alpen Cup Vantaalla

Yle TV2 näytti eilen Vantaan kisaa, ja voin kuvitella, että moni jumppari oli joko paikan päällä Vantaalla tai istui kotona TV: n ääressä. Minä itse kuuluin tuohon jälkimmäiseen porukkaan.

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/competitions-spring-2012/tulokset-results/online-results-saturday/ <- Tuolta löytyvät siis lauantain tulokset :)

Nyt ajattelin kirjoittaa hieman mieleipiteitäni joukkueista, joita telkkarista näki:

OVO AKATEMIA FOSFORIT: Todella hieno sarjanousu. Ohjelma oli todella erilainen, mitä yleensä Fosforeilta on nähty. Valitettavasti eivät päässeet virallisesti osallistumaan kisaan.

OVO TEAM: Ihana! Tykkäsin tosi paljon, oli todella erilaista kuin Ovo Teamilla viime keväänä. Hauska piristys muuten aika synkkämielisten ohjelmien kirjoon.

NEBESA (RUS): Todella hauska, ohjelma Antton Laineen käsialaa. Oli myös hauska kuulla selostajalta, että lähes jokaisella joukkueen jäsenellä on lapsia. Ihailen sitä, että jaksavat silti vielä voimistella!

SIRIUS: Todella hauska, puvun hihat olivat ihanat. Hauska piristys myöskin. Olen aina tykännyt Siriuksen pariliikkeistä esimerkiksi lattialla. Olivat plussaa tänäkin keväänä.

MINETIT: Todella herkkä ja ihana ohjelma. Puvut tukivat ohjelmaa hyvin. Valitettava tossujen putoaminen, mutta ehjä suoritus muuten.

MADONNA (RUS): Nyt kyllä ymmärtää miksi Madonna on maailmanmestari. Yhtäaikaista, tiukkaa, lähes täydellistä! TYKKÄÄN!

ALCON-CUSI DVILLENA (ESP): Teemana ilmeisesti aallot. Hauska nähdä myös espanjalaisväriä kisoissa.

TEAM VANTAA: Todella hieno. Ohjelma Antton Laineen käsialaa myöskin. Puvut onnistuneet myöskin. Etenkin käärmeen näköinen hiuskoriste veti katseet puoleensa.

Sunnuntain online- tulokset löytyvät täältä: http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/competitions-spring-2012/tulokset-results/online-results-sunday/

Myös tänään kooste finaalista nähdään kello 15.40 TV2:lla. Muistakaa katsoa! :)

3 kommenttia:

  1. kiva blogi;) Kannattaa lisätä oma linkki tonne maton reunalta blogin linkistöön niin lukijat löytää sinne paremmin ja nopeammin. Tsemii uuteen blogiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vinkistä ja tsempeistä! :)

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä (:

    Toivottavasti tästäkin blogista tulee suosittu.
    Vaikuttaa kivalta blogilta ja positiivista on myös kun päivität näin usein. Kannattaa tosiaan laittaa linkkejä kaikkialle(:

    VastaaPoista