maanantai 19. maaliskuuta 2012

Joukkuevaatteet

Mitä olisi joukkue ilman joukkuevaatteita - housuja, toppia, takkia...? Joukkuevaatteet ovat nykyään todella yleisiä, lähes jokaisella joúkkueella on omansa. Yhtenäiset treenivaatteet tekevät suorituksesta ehjemmän ja takit näkyvät kauas myös katsomosta käsin. Tämä postaus onkin pyhitetty juuri näille ihanille vaatekappaleille, joita ilman jumpparit eivät varmaankaan tulisi toimeen!

Piruetin narupunttihousut

Se, jokkaa hukkaa nämä mustat narupunttihousut kisoihin, saa hakea aika kauan omiaan, nämä housut kun löytyvät lähes jokaiselta jumpparilta! Oma neuvo onkin se, että kirjoittakaa nimi lappuun, joka löytyy housuista ja kisapaikalla pitäkää niistä visusti huolta! Piruetin housujakaan kun ei nääs kasva puissa... :)

Seuratakit

Seuran joukkueiden yhteiset lämppätakit ovat yleistyneet myös paljon, ja ne yhtenäistävät seuraa ja näkyvät kivasti katsomosta. Mielestäni ainakin Tapanilan Erällä on kivat, keltaiset seuratakit, jotka erottuvat tosi hyvin. Myös mm. Tapiolan voimistelijoilla, Ylöjärven Iskulla ja Turun Urheiluliitolla on hienot seuratakit.

Joukkuetakit

Joukkueilla on nykyään ihania lämppätakkeja, kaikissa mahdollisissa väreissä! Myös painatus selässä (joukkueen nimi, seura) on todella kätevä. Takkeihin on nykyään saatavilla myös ihania strassituksia, joita on esimerkiksi Rantaperkiön Iskun joukkueilla.

Topit

Yleisin toppiväri taitaa olla vanha kunnon musta, mutta toppejakin löytyy kaiken maailman väreissä. Turkoosi, vihreä, oranssi, sininen...värikirjo on suuri!

Bodyt/Jumppikset

Myös jumppapuvut ovat yleistyneet. Ne ovat siitä kätevät, että ne eivät nouse koko ajan treenatessa ja niitä ei tarvitse koko ajan olla nyppimässä takaisin housuihin :)

Minkälaisia joukkuevaatteita teidän joukkueellanne on? Mitkä joukkuevaatteet ovat erityisesti jääneet mieleen? Kommenttilaatikossa on aina tilaa! :)

2 kommenttia: