sunnuntai 4. elokuuta 2013

Elämää!

Hupsista keikkaa...

Blogimotivaatio oli pitkän aikaa hukassa jossain treenien, paljettien, MM-kisahuuman ja koulujuttujen alla, mutta nyt tartuin härkää sarvista! Tuli pitkästä aikaa sellainen olo, että nyt herätetään sisäinen Jumppaholisti henkiin, ja mikäs sen parempi tapa kuin...

...HAASTEPOSTAUS! Edellinen kiertoon pistämäni haaste lähti vähän tahmeasti liikkeelle, joten nyt pyrin tekemään tästä haasteesta vähän helpommin tartuttavan, ja helpomman toteuttaa. Idea on simppeli, aiheena on joukkueen ennätykset. Jokaiseen kohtaan laitetaan siis joukkueen ennätys kyseisessä jutussa, esim. pisin loikka, paras ilme... Osaan tulee siis joku yksittäinen voimistelija, osaan koko joukkue! :) Mieluiten tietysti kuvien kera!

Tästä lähtee!

Ennätyspisteet/-kategoria
 
Pisin treenimatka
 
Pisin voimistelu-ura
 
Vanhin (ja viisain!) voimistelija
 
Korkein hyppy
 
Hassuimmat ilmeet
 
Pisin kisa/esiintymisreissu
 
Ikimuistoisin kilpailu
 
Pisimmät hiukset
 
Komein haba
 
Suurin mustelma
 
Parhain idea
 
Paras jekku/tempaus
 
Joukkuetta pisimpään valmentanut valmentaja
 
Uskollisin maskotti
 
Korkein heitto
 
Ikimuistoisin joukkueilta
 
"Hienoin" kuva
 
Hienoin puku
 
Ikimuistoisin kisakatastrofi
 
Hienoin meikki
 
Aikaisin herätys
 
Ikimuistoisin leiri
 
Perinteinen kisarutiini
 
 
Minun osaltani haaste lähtee ensimmäiseksi seuraaviin osoitteisiin: SPLIT, SIKSAK, ATZALEAT ja TEAM KOLIBRIT. Tarttukaa haasteeseen ja pistäkää kiertoon! :)
 
PS. Varastossa on muutamia postausideoita, joten tällä kertaa blogi ei taida ihan heti uuvahtaa! Toivottavasti tätä vielä lukee joku!

6 kommenttia:

  1. Kiva ku taas postailet :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta - vastaukset ovat työn alla.

    Ilmaantuvat aikanaan osoitteeseen atzaleat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Jatka ihmeessä postailua, blogeissa vähän hiljaista. Onko kenelläkään tietoa naisten sarjan joukkueista ketkä jatkaa ja ketkä yksittäiset tytöt/naiset ovat lopettaneet?

    VastaaPoista
  4. Miten joukkueilla on lähtenyt syksyn ohjelmat käyntiin. Ketkähän naisten sarjasta kisaa välineellä? Ketkähän kaikki on lopettaneet?

    VastaaPoista
  5. Heips! Teehän postaus kevän lemppareista? :-) ja kerrot mielipiteitäsi joukkueista! Esim. Samantyyppinen kuin viime syksynä! Ja kyllä, on blogillasi vielä vakkarilukijoita kunhan vain muistat päivitellä ;-D

    VastaaPoista
  6. JOO!! Awards 2013 kevät se ois tosi kiva!!:)

    VastaaPoista