maanantai 26. maaliskuuta 2012

Espoo Cup tulokset

Täältä löytyvät siis Espoo Cupin tulokset!

Itse en valitettavasti ollut paikalla, kotisalilla oli tarpeeksi hommaa. Tuloksista kuitenkin huomaa, kuinka kova 14-16 kilpasarjan taso on! Kaikki kolme parasta joukkuetta yli yhdeksäntoista pisteen!

Myös 12-14 vuotiaiden SM- sarjassa taso on erittäin kova. Kaksi parasta (TV/Team Minetit ja OVO/Team Siriukset) ovat niin lähellä toisiaan (ja täysiä pisteitä!), että tiukka taisto on tulossa!

Ensi viikonloppuna käydään aluekisoja ainakin Etelä-Suomessa, ja Sydän-Suomessa. Itsen lähden S-S:n aluekisoihin, joten ehkä sieltä saataisiin sitten jo vähän mielipiteitä joukkueiden ohjelmista! :)

3 kommenttia:

  1. Moikka!

    Kivan oloinen blogi, laitoin sen Maton Reunalta-blogin linkkilistaan, joten toivottavasti sieltä tulee uusia kävijöitä :) Kannattaa sallia bloggerin asetuksista myös anonyymien kommentointi, niin saat tännekin kommenttilaatikkon keskustelua. Nyt kommentointi onnistuu vain, jos kirjautuu tiettyjen palvelimien profiileihin, eikä kaikilta sellaista tiliä löydy :)

    VastaaPoista
  2. Ps. Myös kommenttien sanavahvistuksen poistaminen tuo lisää kommentteja, sillä moni on niin laiska, että jättää niin hölmöstä syystä kommentin laittamatta :D

    Jos keräilet tuonne joukkeuiden blogit-osioon uusia linkkejä, niin myös tämän blogin saa lisätä:
    http://saihkeblogi.blogspot.com :)

    VastaaPoista