maanantai 5. marraskuuta 2012

Sydän-Suomen aluekisat

Heippahei!

Nyt on jumppaholistikin päässyt virallisesti kisojen makuun!:)
Kamera oli Hämeenlinnan reissussa kyllä mukana, mutta juurikaan kuvia ei tullut otettua. Ehkäpä kuvasaldoa saadaan sitten 3. lajin kisoista Tampereelta, jonne olisi tarkoitus lähteä kisoja katsomaan.

10-12 sarjasta mieleen jäivät eritoten Säihke ja Nikhi. Molemmissa ohjelmissa teema oli viety pitkälle ja se näkyi ohjelmasta upeasti. Nikhi valloitti vaikeilla narutempuillaan ja siistillä suorittamisella ja Säihke jäi mieleen huikean notkeista voimistelijoista ja hauskoista liikkeistä. Molemmilla lemppareilla myös upeat puvut, ja eritoten Säihkeen ihanat kisakampaukset jäivät mieleen!
Muita sarjan lemppareita olivat Sitrit ja Fitrit omaperäisillä ohjelmillaan ja hauskoilla puvuillaan. Myös Valottaren ohjelmasta pidin, vaikkakin viime kevään ohjelma ylsi omalla listallani korkeammalle. Positiivisia yllättäjiä Oceana ja Kimallus!

12-14 kilpasarjasta lemppariksi nousi ehdottomasti Onella. Puku on varmasti upein tällä kaudella näkemäni, ja myös ohjelmasta tykkäsin paljon. Myös uudistunut joukkue Sorelia jäi mieleen selkeästi erottuvalla teemalla ja erilaisella ohjelmalla!
SM- sarjasta Team Minetit olivat aivan omaa luokkaansa. Upea ohjelma pääsi oikeuksiinsa livenä ja tyttöjen huima notkeus on ihan kadehdittavaa. Puvut ovat todella kauniit ja kimaltavat, ja ohjelmasta jäivät erityisesti mieleen ryhmä- ja pariliikkeet vanteen kanssa. Päivän elämys!
Myös hopealle yltänyt Finea on parantanut tekemistään selkeästi viime kaudesta, ja ohjelma on ihana. Taialta olisin viime kevään perusteella odottanut enemmän, mutta ohjelma on silti ihana ja sopii joukkueelle hienosti! Lumitähtien ja Glorien upeat puvut jäivät ehdottomasti mieleen!!

14-16 sarjaa en päässyt juurikaan seuraamaan, mutta muutamia suorituksia näin. Kilpasarjasta Violan hieno ohjelma jäi mieleen, joskin puvuista en tykännyt yhtä paljon kuin viime kaudella. Teema erottuu selkeästi ja tekeminen on tarkkaa ja siistiä! Onegialla on upea puku, ja erottuva ohjelma sopii joukkueelle hienosti. Vernan ohjelmasta tykkäsin!
SM- sarjan puolelta en nähnyt juuri muuta kuin harkkoja, mutta olisin odottanut enemmän. Lunan ohjelmasta kuitenkin tykkään ja se sopii joukkueelle hyvin. Molemmilta Fionat-joukkueilta olisin odottanut enemmän, mutta tykkään kuitenkin 97-joukkueen ohjelmasta ja erottuvasta puvusta.

16-18 ja yli 16 sarjoista tykkäsin eniten varmaankin Hiutaleista ja Hiukkasista. Hiutaleiden puvusta en pitänyt, mutta ohjelma jäi mieleen ja se oli tuttuun tapaan erilainen ja hieno, ja täynnä pieniä hauskoja yksityiskohtia. Hiukkasten ohjelmasta pidin, se oli taitava ja siististi suoritettu. Vaniljat oli pienoinen pettymys verrattuna viime kauteen, mutta ohjelma sisälsi hienoja kohtia ja upeaa nauhatyöskentelyä. Molemmat Apollotkin ylsivät lemppareihin siistillä tekemisellä ja hienoilla ohjelmilla.

Kilpailun tarkemmat tulokset löytyvät täältä. Tsemppiä kaikille joukkueille tuleviin koitoksiin ja onnea kaikille mitalisteille!

16 kommenttia:

  1. Mikä Nikhin teema on????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musiikkina Walk like an egyptian, puvut hyvin "kleopatramaiset" ja naruista kolmioita "pyramideja" lattialle... Teemana siis lienee egypti;-) villi arvaus katsojalta ilman tarkempaa tietoa.

      Poista
    2. nikhi on ihan sairaan hyvä joukkue melkein parempia kuin titaanit. nikhi on mun lemppari joukkue 10-12sarjassa. ja niitten teema on ihan 100varmasti egypti. sen huomaa tosi hyvin. nikhi on saanu tällä kaudella ykköskt tähän mennessä. hyvä nikhi!!!

      Poista
    3. Kiitti tosi paljon <3 ;) T: Nikhiläinen

      Poista
  2. joo musassa lauletaan egyptiläisistä mutta ei se ohjelmassa näy ku tossa pyrämiidissä.

    VastaaPoista
  3. nikhit oli hyviä kuitenki

    VastaaPoista
  4. joo meidän teema on egypti ja onhan meillä siellä joitain käsiliikkeitäkin joiden pitäisi edes hieman valaista teemaa:)
    Kiitos kaikille!

    T. yksi Nikhiläinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei siinä pari käsi leekettä ny hirveesti auta..

      Poista
    2. Nikhi on saanut idea bonusta kylläkin, joten teema kyllä näkyy tuomareiden silmistäkin.

      Poista
  5. Oho tuli kaks kertaa^

    VastaaPoista
  6. Aika tyhmästi 12-14 sarjan Mestiksen kommentti kirjoitettu et laitettu kaikista muista sen sarjan joukkueista, paitsi Daalioista kommenttia. en oo nähny niitten ohjelmaa nii ois kiva kuulla ohjelmasta muutaki kommenttia ku "harmi ku niitä on vaa 6 " tai "näytti tyhjältä ku niin moni on lopettanut"

    VastaaPoista
  7. Voitko laittaa Fitrien blogin tonne oikeeseen reunaan?:)
    linkki:http://fitrit.blogspot.fi/

    Kiitos jos voit:)

    T:Fitriläinen

    VastaaPoista
  8. Älkää olko pahoillaan vaik kaikkia joukkueita ei kommentoida. Jumppaholisti on ite voimistelija eikä siksi ees näe kaikkia.
    Tää on mun mielestä hyvä blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ei kannata tulla valittaan jos se ei kaikkia nää... Onhan sillä omakin joukkue:)

      Poista
  9. Nii! Ja jos ny halut kuulla daalioista jotain ni musiikki mielestäni karmea ei sovi yhtään voimisteluuN! Ohjelmassa jotain kivoja kohtia heittoja ym. mutta muuten aika tasapaksu eikä jää yhtään mieleen.. puku on iha hieno!

    VastaaPoista
  10. Heippa kaikille,
    itselleni Nikhin teema aukesi helposti, ja tulosten perusteella myös tuomareille. :) Ja Daalioista voin laittaa kommenttia heti kun heidän ohjelmansa näen! :)
    Ja PS. Pidetäänhän kommentointi hyvässä hengessä. Kaikilla on omat mielipiteensä ja hyvä niin, ja niitä saa myös ilmaista, mutta eihän haukuta joukkueita täällä! :) KIITOS!

    VastaaPoista