lauantai 4. elokuuta 2012

Upeimmat välinevaihdot - anteeksi että kesti :D

Tässä siis tulossa kyselyn voittajapostaus, upeimmat välinevaihdot! Pahoittelen että kesti, olin yhdessä vaiheessa kyselyä täysin varma, että lempijoukkuepostaus voittaa, se on valmiina mutta tämän tekemisessä kesti :D Koskaan ei pidä olla liian varma! Mutta tässä se nyt tulee... :)

Naru
Narulla tehdään mielestäni upeita vaihtoja ja heittoja jalan avulla. Itsekin niitä on tullut kokeiltua, huonoin seurauksin, mutta lavalla ne näyttävät upeilta! Jännittävää nähdä, miten 10-12 sarjalaiset suoriutuvat narutempuista, ja nähdäänkö näitä jalalla heittoja ohjelmissa! Toivottavasti, toivoo allekirjoittaut :)

Pallo
Pallolla saa aikaan hienoja heittoja ja vierityksiä. Palloosta saa erittäin näyttävän, kunhan heittää tarpeeksi korkealle ja vierittää tarpeeksi lujaa. Mielestäni Dominot Flexin pallo-ohjelmassa syksyllä 2008 nähtiin ainakin ohjelman alussa todella hieno heitto!
Myös kahden pallon yhtäaikainen heitto (kaksi palloa käsien päälle, heitetään taaksepäin parille, toinen pallo lentää kohti kattoa ja tulee heittäjän käsiin) on todella upea. Samoin heitto niin, että toisella pallolla "tönätäänkin" lentävä pallo takaisin heittäjälle, on hienoa katseltavaa onnistuessaan.


ScVantaa/Varietee, syksy 2011, upea vaihto videon kohdassa 2.13!

Vanne
Mielestäni vanteella saadaan näyttävimmät ja hienoimmat välinevaihdot erilaisilla heitoilla, vierityksillä ja pienillä kikoilla. Hienoimpia vaihtoja ovat mielestäni ne, joissa osa tytöistä vierittää vannetta, ja osa heittää.
Hienoja vieerityksiä ovat myös ne, kun melkein koko joukkue laittaa vanteensa ns. riviin esim. pään yläpuolelle, niin että vanteista muodostuu kaari tai jono (vanteet siis vaakatasossa). Sitten yksi tytöistä vierittää vanteen muiden vanteiden päältä....ihana! Tällainen on nähty mm. joskus kauan sitten Unikoilla ja vuosi sitten syksyllä Daalioilla.
Dominot Flexin ohjelmassa syksyllä 2010 oli upeita heittoja, mm- niin että voimistelija teki liikkeen vannetta heittäessään, mm. piruetit ja akrobatialiikkeet ovat upeita yhtäaikaisesti vanteen heiton kanssa.
Myös Team Siriuksilla oli syksyllä 2011 upeita välinevaihtoja ohjelmassaan, mutta valitettavasti en löytänyt videomateriaalia.


TuJy/Dominot Flex, vanneohjelma syksy 2010.


OVO/Fosforit, vanne syksy 2009, upeita heittoja ja vaihtoja!

Keilat
Keiloilla saa aikaan hienoja ja korkeita heittoja ja vaihtoja. Erilaiset heitot yhdstettynä liikkeeseen ovat lemppareitani myös tällä välineellä, samoin "pitkän" matkan heitot esim. kulmasta kulmaan. Zirconella oli syksyllä 2008 upeita heittoja yhdistettynä eri liikkeisiin, ja samassa ohjelmassa yksi voimistelija myös ns. potki keilat loppuasentoon parille. Ohjelma oli muutenkin todella upea, ja vaihdot hienot!
Myös se, kun keiloja heitetään eri aikaan, on hienoa katseltavaa. Myös onnistuneet heitot mm. selän takaa ovat upeita.


TuJy/Flex, keilat syksy 2011. Upeat vaihdot!

Nauha
Nauhaa näkee nykyään yhä harvemmin kisoissa, vaikka se on ehdottomasti näyttävin väline. Silläkin saadaan aikaan näyttäviä ja upeita vaihtoja pitkälläkin matkalla. Mm. Tututan nauhaohjelmassa syksyllä 2010 nähdään hauskoja ja hienoja heittoja ja vaihtoja. Nauhalla saa aikaan myös upeita vaihtoja jalan kanssa, itse en osaa mutta niitä upeita vaihtoja ollaan myös nähty! :)

Tässä siis tämä postaus, toivottavasti tykkäätte! Osa heitosta ja vaihdoista saattaa olla hieman epäselvästi selitetty, mutta toivottavasti ymmärrätte :D Seuraava postaus tulossa pian! :)

PS:
Katsokaapa kaikki rytmisen voimistelun lähetykset Lontoon olympialaisista! Siellä nähdään varmasti upeita vaihtoja jokaisella välineellä!

Rytminen voimistelu (Lontoon olympialaiset)

Torstai 9.8 klo 14.00 yksilöiden karsinnat ja klo 16.50 ryhmäkilpailun karsinnat.
Perjantai 10.8 klo 14.00 ja 16.50
Lauantaina 11.8 klo 15.30 yksilöiden finaali.
Sunnuntaina 12.8 klo 15.30 joukkueiden finaali.

YLEN KANAVILLA! :)

8 kommenttia:

  1. Kiva kun laitoit tohon loppuun noi et milloin tulee rytmistä olympialaisista, itse kun olen tuota jo miettinytkin

    VastaaPoista
  2. Tää tai jäädä vähän kesken eräseks! Tai siis ainakin mun mielest on paljon muitakin hienoi heittoi nähty! Esim. Magneettien vanne 2009 oli upea heittoi kun kaksi tyttöä heitti jalalla laaka heiton maton toiseen päähän. Ja team siriusten ( silloin vielä siriukset ) nukketeemaisessa ohjelmassa oli myös upeita heittoja pallojen kanssa esim. kaksi tyttöä heittivät pallon itselleen ja sitten pukkasivat sen selällään toisilleen! Fotonien pallo ohjelmassa 2010 oli upea heitto, kun yksi tyttö vheitti pallon ja kolme tyttöä nappasivat sen kiinni heidän polviensa väliin! JA fosforien 2010 keilassa, kun oli parit ja toinen parista istui maassa ja pamautti jalallaan keilan ilmaan! Siis hyvä postaus tääkin oli, mutta minusta sinulta jäi ne kaikista hienoimmat heitot pois! Tämäkin siis vain oma mielipiteeni :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi löysi myös hyviä välinevaihtoja. Kyllä ne varmaan on ensimmäisillä harjoituskerroilla näyttäneet ihan "kauheilta". Toistot ja kova treenaaminen tuottaa sitten tulosta!

    VastaaPoista
  4. KIVA POSTAUS!"!!!!!!
    kIITOS <3

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kehuista! :) <3 Ihana lukea näitä kommentteja!
    Ja kiitos Anonyymille hienoista heittomuistutuksista, upeita heittoja nuokin, ja valitettavasti jäivät uupumaan tekstistä:(

    VastaaPoista
  6. ei tuuuu rytmistä!!!!!

    VastaaPoista
  7. ei oo tullu ainakaan tänään

    VastaaPoista
  8. Ihmettelin itsekin samaa...varmaankin sitten tullut netin puolelta. Jumppaholisti pahoittelee mokaa! :(

    VastaaPoista