keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mieleenpainuvimpia ohjelmia vuosien varrelta

Kyselyn voittajaksi nousi tällä kertaa tämä mieleenpainuvimmat ohjelmat- postaus. Varoitan jo etukäteen: postauksesta tulee kaksiosainen... :)

Fotonit - Avatar kevät 2010
Kukapa ei muistaisi tätä ohjelmaa, ohjelmallahan voitettiin MM- kultaa Varnassa! Koreografia on ihan huippu, huippuvoimistelijat tekivät siitä aivan upean! Maailmanmestaruus tuli todellakin ansaitusti!

Fotonit - Aika
Tämän ohjelman muistavat minun lisäkseni varmasti monet. Ohjelma oli upea, ja oikeastaan sanoinkuvaamaton. Tämäkin ohjelma löytyy YouTubesta, en linkitä sitä tähän sillä videossa ei näy ohjelman alkua, se kun on se paras osa minun mielestäni! :D (löytyy haulla fotonit)

Tututa - Waka waka syksy 2010
MIELETÖN! Kilpasarjojen mestaruus tuli tuona syksynä joukkueelle ansaitusti - koreografia on hieno, hauska ja sopi joukkuelle mielettömän hyvin! Tämä on yksi kaikkien aikojen lemppareistani, puvut, nauha ja ilmaisu sopivat ohjelmaan hienosti!

Fosforit - Shamaani kevät 2010 ja syksy 2011
Tähän ohjelmaan suorastaan rakastuin heti ensimmäisellä katselukerralla. Joukkue ja koreografia nostivat teeman esille upeasti, puvut kruunasivat kokonaisuuden! Olen suunnattoman iloinen siitä, että joukkue uskalsi muokata ohjelman myös keiloille!


Sanix - Catwalk kevät 2009
Musiikki, teema, puvut, ilmaisu, huippuvoimistelu - kaikki kohdallaan. Ohjelma oli juuri Sanixin tyylinen, ja upea. Joukkue oli huipputasolla jo tuolloin.


Minetit - Tango kevät 2011
Ihana, teema sopi joukkueelle hyvin. Musiikki, puvut, ilmaisu ja liikkeet sopivat ohjelman teemaan hienosti!


LaStrada - Paholainen kevät 2011
Seinäjoen ja Tampereen yhteistyö toimi - joukkueen voimistelu oli upeaa, samoin koreografia. Myös puvut olivat upeat ja ohjelmaan sopivat.

Xonox - Orpokoti kevät 2011
Ihana! Musiikki soi päässä monta päivää kisojen jälkeenkin :) Puvut eivät olleet ehkä lemppareitani, mutta sopivat ohjelman teemaan hyvin. Koreografia oli upea, samoin kisakampaus!!


Finea - Koripallo syksy 2011
Hauska ja upea. Teema tuli hienosti esille, mutta sitä ei oltu liioiteltu. Puvut ja kampaus sopivat musiikkiin. Tykkään!


Dominot Flex - Ronja Ryövärintytär syksy 2010
Koreografia vetää sanattomaksi vieläkin. Upea, hauska, vaihteleva, erilainen. Puvut sopivat teemaan hyvin. Onnistunut!!

Vaniljat - Michael Jackson kevät 2011
Sanoinkuvaamattoman upea. Hauska, omaperäinen kokonaisuus, joka oli täynnä hienoja yksityiskohtia. Suoraan sanottuna ihan ikävöin tätä ohjelmaa... :)


Kefeidit - Sirkus syksy 2011
Mielestäni oli tosi rohkea veto ottaa sirkusteema 16-18 sarjassa, ja hyvin toimi! Ilmaisu oli upeaa, samoin puvut. Ohjelma oli täynnä juuri niitä pieniä yksityiskohtia, jotka tekivät kokonaisuuden upeaksi. Ei voi muuta kuin ihailla.


Sirius - Suden morsian kevät 2011
Sirius ihastuttaa aina omaperäisellä tyylillään, kauniilla voimistelulla ja upealla ohjelmalla. Ohjelma on ehdottomasti lempparini Siriuksen viime vuosien ohjelmista.


Fionat-97 - Keiju kevät 2011
Kaunista, upeaa voimistelua, jota ei voi muuta kuin ihailla. Puvut sopivat ohjelmaan hienosti, ilmaisu oli kaunista katsottavaa, ja oikeastaan minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tästä ohjelmasta. Love it.

Cinera - RAKAS syksy 2010
Ihastuttava, upea, omaperäinen. Oli rohkeaa ottaa sellainen musiikki, mutta ohjelma toimi hienosti ja oli vertaansa vailla. En ole ikinä ollut pettynyt Cineran ohjelmiin, ja tämä taitaa nousta suosikikseni.

Zircone - Beautiful people syksy 2008
Yksi kaikkien aikojen ykköslemppareita! Koreografia on MIELETÖN, voimistelu upeaa katsottavaa, ja puvut ihanat!! Ei voi muuta kuin ihailla - täydellistä.

Unikot - Turn around syksy 2008
Tämän ohjelman löysin vanhalta kisadvdl:tä, ja se teki vaikutuksen vielä tänä päivänäkin. Ohjelma on ihana, ja se sopii joukkueelle oikein hyvin. Tästä ohjelmasta ei vain voi olla tykkäämättä.

Taika - Heppuli Keppuli kevät 2010
Ihastuttava!! Lastenlaulu sopi 10-12 sarjaan MIELETTÖMÄN hyvin!! Taian koreografiat ovat aina hienoja ja omaperäisiä, mutta tämä on suosikkini ;)



Tässä oli siis kyselyn voittajapostauksen ENSIMMÄINEN osa. Jumppaholistilla näitä mieleenpainuvia lemppareita riittäisi vaikka kymmeneen postaukseen, mutta taidan tiivistää vaan kahteen (:D). Toinen osa luvassa mahd. pian!

17 kommenttia:

  1. Itekin tykkään melkeen kaikista noista:))

    VastaaPoista
  2. Mäkin aikalailla samoilla linjoilla, paitsi Taian heppuli-keppuli ohjelma oli aikas helppo. Yleensäkkin Taian ohjelmat ovat helppoja eivätkä sisällä paljoa vaikeita osia, välinekaudella harvoin isoja heittoja... viime pallo-ohjelmassa ei yhtäkään heittoa, vaihtona oli vieritys. <-Tuosta voi olla montaa mieltä ja on paljon mielipiteitä varmasti.

    Tosin taika on usein helpolla ohjelmalla pärjännyt, joten sinänsä helpot ohjelmat ovat kannattaneet. Tosin jos kaikki olisivat helppojen ohjelmien kannalla, niin harvoin nähtäisiin uusia upeita heittoja yms. taidokkaita vaihtoja tai uusia ja kekseliätä osia.

    VastaaPoista
  3. huomaa et oot tampereelta. paljon hyviä mutta myös huonoja outoja tampereohjelmia.

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva tää postaus!! :) Mielipideasioista ei pidä kiistellä, mutta kun tossa lukee, että "Mieleenpainuvimpia ohjelmia vuosien varrelta", niin ajattelin niinku tyyliin jotain alle 2010... Suurin osa on 2010 eteenpäin. Esim. mä tyksin Lunan syksy 2008 pallo-ohjelmasta ihan suunnattomasti vieläkin. Ja ethän säkään voi väittää, ettei silloin jo ollut huippuohjelmia? :)) Siis tää postaus oli tosi hyvä. Ja täytyy sanoa, että tää blogi on jo jossain tasossa paljon parempi kuin Maton reunalta. Ymmärsin otsikosta kuitenkin tosta "vuosien varrelta", että on mm. Dynamojen 2006. (siis en tarkota, että sun pitäis tykätä niistä, mutta ois ollu kivempi jos sieltä vuosista ois jo ollu). Eli voiko ens postaukseen tulla vähän enemmä vanhempia ohjelmia?? :)) Pliiiss!!

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kehuista! :) Yritinkin tähän postaukseen sisällyttää juuri näitä vähän uudempia ohjelmia, ja seuraavaan osaan onkin sitten luvassa vanhempia ohjelmia, mm. juuri se myrskyluodon maija :)
    Ja tuosta tamperelaisuudesta sen verran - kyllä, mansesta tulen, ja seuraan todella paljon tamperelaisten ohjelmia. Omasta mielestäni nämä tähän postaukseen listaamani ohjelmat ovat olleet hyviä, muilla on tottakai sitten omia mielipiteitä :)

    VastaaPoista
  6. Ai mitenniin huomaa että on tampereelta? Ainoot tamperelaiset ohjelmat on Minetit, Finea ja Kefeidit?

    VastaaPoista
  7. Lisäisitkö Blogini sinubn blogi luetteloosi?

    http://jv-unelmana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. millaset puvut fotoneilla oli siinä aika ohjelmassa?

    VastaaPoista
  9. Vissii semmoset mustat misää oli keltasta?

    VastaaPoista
  10. Ihana tämä blogi! ;)

    VastaaPoista
  11. Milloin tulee 2-osa?

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä yks tosi ihana ohjelma oli se Molekyylien ohjelma, jossa musana oli "Tahdon tassia kanssasi valssin, suurissa saleissa, kristallikruunujen alla..."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin! Tosi kaunista katseltavaa:)

      Poista
  13. tää sun blogi o iha sika hyvä ja muutenki näit kommenttei on vielä sen verran vähän että jaksaa lukee mut koska tullee toinen osa?

    VastaaPoista
  14. No.....Starlienkin eka 10-12 ohjelma oli tosi helppo mutta nyt oli aikas vaikea ;) Että olihan Taiatkin silloin pieniä :) Mitä mieltä ootte siitä jos on samoja teeoja vuosien varrelta? Mielestäni se ei ole paha jos väliä on ainakin vuosi kunhan ei oo saman tyylisii pukuja ja muskiikkeja :) Esim. kiinalais teema on aika huono kun sitä on jo ollu tosi paljon :(

    VastaaPoista
  15. tätä on tosi kiva lukee! mut haluisikko lisää tän blogin tonne sivupalkkiin ? (:
    http://voimisteluhulluutta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Kiitos kaikille kehujille! Pahoittelen että toisen osan kanssa on kestänyt, tämä tyttö reissaili viime viikon Etelä-Euroopassa :) Se on luvassa ihan parin päivän sisällä! Ja blogeja lisäilen sivupalkkiin tottakai ;)

    VastaaPoista